logo ​Welkom bij visspeciaalzaak en visrestaurant Hans Roeleveld.​

  • Check hier het saldo van uw klantenpas!

    klantenpas_voorkantklantenpas_achterkant

HANS ROELEVELD

Hans Roeleveld geopend sinds februari 2012 in de Scheveningse wijk Belgisch park. Hans was echter niet nieuw in de vis wereld. Al rond 1973 stond Hans al op de markt in Zwijndrecht vis te verkopen. Samen met zijn vader, broers en zussen verkochte ze elke week een zeer uitgebreide sortering verse vis die gekocht werd op de Scheveningen visveiling.

VISRESTAURANT

“Een van die heerlijke verborgen visschatten in Scheveningen” – Liesbeth uit Rotterdam

VISSPECIAALZAAK

“Kwaliteit als basis”

SEAFOODBAR VIGO

“De sfeer van de Spaanse stad Vigo en de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een moderne seafood bar aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo. Dit kenmerkt zich in het interieur, het personeel en het menu.”

VISRESTAURANT

Bij Hans​ Roeleveld​ werken wij uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, fair trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. App-wifi  logobehindert_sbp

VISSPECIAALZAAK

Visspeciaalzaak Hans Roeleveld thuis in vis en visgerechten! ​Even geen zin om te koken vandaag? Wij leveren elke dag tot 20 uur de heerlijkste gerechten bij u aan de deur. Kijk op onze thuisbezorgd pagina voor onze kaart. Heeft u speciale wensen? Onze kok kan bijvoorbeeld ook glutenvrije gerechten maken bel hiervoor naar 070-3543116​

Amuses zijn in alle smaken bij ons verkrijgbaar en we maken ze op maat voor u

Sockeye zalm uit Canada, altijd gerookt en vers verkrijgbaar

Wijnen van topkwaliteit.

Spaar nu mee met onze nieuwe spaarkaart voor leuke producten of korting!

SEAFOODBAR VIGO

Vigo is een havenstad gelegen in het noordwesten van Spanje waar alles draait om de visserij en de haven. Deze stad staat bekend als de grootse vissershaven van Europa. Naast Vigo heeft ook Scheveningen haar naam kunnen vestigen in de visserij. Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan vis. Al meer dan 100 jaar lang is dit een onlosmakelijke combinatie. Zowel de sfeer van deze Spaanse stad, als de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een moderne seafood bar aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo. Dit kenmerkt zich in het interieur, het personeel en het menu.


Zalmrokerij

Onze zalmrokerij is gebaseerd op een eeuwenoud ambacht van het roken / conserveren van vis. Het gehele proces vindt plaats in onze rokerij aan de Gentse straat. Hier wordt dus niet fabrieksmatig geproduceerd. De dagvers aangeleverde zalm wordt handmatig gefileerd en ontgraat. Dit heeft als voordeel, in tegenstelling tot machinaal fileren, dat de structuur van de zalm intact blijft.

Van Aal tot Zeebrasem alles is bij ons verkrijgbaar

Tonijn filet sashimi kwaliteit

Zalm uit Noorwegen en Schotland, altijd vers verkrijgbaar

Zeebaars filet schitterend visje om te bakken

CONTACT & RESERVEREN

logo_hans_roeleveld Gentsestraat 7, 2587 HK Den Haag T: +31 (0)70 354 3116 W: www.hansroeleveld.nl


Adresgegevens

Gentsestraat 7 2587 HK SCHEVENINGEN
Tel: 070 354 3116
Whatsapp: 06
E-mail: info@hansroeleveld.nl
Internet : www.hansroeleveld.nl

Contactpersoon visrestaurant
Arthur van der Kaaij
arthur@hansroeleveld.nl
+31(0) 6


Contactpersoon Visspeciaalzaak
Hans Roeleveld
hans@roeleveldzeevis.nl
+31(0) 6 30038292
Cor Roeleveld

cor@roeleveldzeevis.nl
+31(0) 6 14239195

Reserveren bij Hans Roeleveld

Reserveren bij Restaurant Vigo

Openingstijden

Van 23 maart t/m half april zijn wij tijdelijk gesloten vanwege een ongeluk met onze kok.
Ons restaurant Vigo in de Aert van der Goesstraat is wel gewoon gepend!

Diner: donderdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur (keuken open tot 21:00 uur).

Lunch: vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

5 + 15 =


ROELEVELD SOCIAL FEED – @hans_roeleveld

roeleveld-zeevis-wijnkaart-november-16_def-1

CLOSE

drankenkaart

CLOSE

menu-2016

CLOSE
Left Menu Icon
Hans Roeleverd